Pembridge square, London W2

Year: 2019
Client: Private

Project Description (ENG)

A listed building consent was achieved for the refurbishment of the flat, with the creation of a small ensuite bathroom in the bedroom, and the enlargement of the existing bathroom.We designed new partition walls with a glazed top end. This will allow more passage of natural daylight and will not spoil the perception of the period moulded covings between the walls and the ceilings.

Descrizione del progetto (IT)

E’ stato ottenuto il permesso dai Beni Culturali per modificare internamente l’appartamento, aggiungendo un bagno annesso alla camera ed allargando il bagno esistente. I nuovi muri sono progettati con inserti vetrati constinui in aderenza con il soffitto. Questo permettera’ un adeguato passaggio di luce naturale, evitando di compromettere la percezione delle fascie decorative presenti sul perimetro del soffitto.