Camden Mews

House extension at first floor in a Conservation Area

Ampliamento al primo piano di una casa in Conservation Area

Design stage: Design
Year: 2018
Client: Private

Project Description (ENG)

The project concerns the extension at first floor of a terraced house in Camden. The additional space will create an extra bedroom. The new volume is designed to match the proportion of the original outrigger, and the window is positioned in a position that will respect the privacy. A linear skylight will ensure a proper daylight illumination to the side opposite the window.

Descrizione del progetto (IT)

Il progetto riguarda l’ampliamento al primo piano di una casa a schiera nel Comune di Camden. Lo spazio aggiuntivo va a creare una camera in piu’. Il nuovo volume e’ disegnato per rapportarsi alle proporzioni del volume esistente, e la finestra e’ posizionata lontano dal confine per garantire privacy. Una skylight lineare assicura una illuminazione diurna del lato opposto alla finestra.